POLÍTICA ESPORTIVA
Esports 14/01/2011

L'exjugador d'hoquei sobre patins Ivan Tibau, nou secretari general de l'Esport de la Generalitat

Ivan Tibau, serà el nou secretati general de l'Esport de la Generalitat, agafant el relleu d'Anna Pruna.

Redacció
1 min
Ivan Tibau, ex-jugador d'hoquei i nou Secretari General de l'esport

BarcelonaTibau va ser el capità de la selecció catalana des del Campionat del Món "B" de Macau 2004 fins la seva retirada de la selecció catalana el 29 de desembre de 2007 coincidint amb el partit que enfrontà Catalunya a l'equip mundial del Reno World All Stars.

El 2003, Tibau va ser notícia quan va anunciar que no tornaria a jugar amb la selecció espanyola, tot i que la catalana no pogués competir oficialment. La decisió fou presa a conseqüència de la seva exclusió de la convocatòria del Campionat del Món "A" de Portugal argumentada, segons els jugadors, per haver demostrat sempre preferència a jugar per la selecció catalana que l'espanyola.

Com a jugador, Tibau va jugar al Tordera, l'Igualada, el Blanes i el Lloret. Amb l'Igualada va viure els seus millors dies com a jugador, en guanyar 3 Copes d'Europa i una Lliga.

Darrerament, Tibau era entrenador del Lloret, població on era nascut i on va ser regidor d'esports de l'Ajuntament amb Convergència i Unió. Ara, Tibau retorna a la política amb un càrrec de gran responsabilitat, agafant el relleu d'Anna Pruna.

stats