Jocs Olímpics Londres 2012
Esports 15/03/2011

El rellotge del compte enrere de Londres 2012 s'atura amb 500 dies d'antelació

El compte enrere ha quedat aturat a 500 dies, 7 hores, 6 minuts i 56 segons dels Jocs Olímpics, menys de 24 hores després de la seva inauguració

Redacció
1 min

BarcelonaEl cronòmetre va ser inaugurat el dilluns a la nit en una cerimònia oficial a la plaça de Trafalgar, just 500 dies abans de l'obertura dels Jocs, però el compte enrere s'ha aturat per problemes tècnics aquest migdia.

El compte enrere ha quedat aturat a 500 dies, 7 hores, 6 minuts i 56 segons, menys de 24 hores després de la seva inauguració en una cerimònia en la qual van assistir, entre d'altres, el president del comitè organitzador, Sebastian Coe, i l'alcalde de Londres, Boris Johnson.

En un comunicat, Omega s'ha atribuït la decisió: "Òbviament estem molt decebuts pel problema tècnic que ha patit el rellotge. El rellotge Omega pel compte enrere de Londres 2012 va ser elaborat pels nostres experts i provat abans del seu llançament".

"Estem investigant per què ha passat això i esperem que el rellotge funcioni amb normalitat com més aviat millor", va afegir Omega.

La posada en funcionament del rellotge va coincidir amb l'inici del procés per optar a la compra d'entrades per als Jocs a través d'internet, la pàgina també va experimentar alguns problemes degut a la gran afluència de potencials compradors.

stats