JOCS DEL MEDITERRANI
Esports 08/02/2011

Els Jocs del Mediterrani, als que Tarragona opta, se celebraran finalment l'any 2013

El dia 23 de febrer el Comitè Internacional donarà a conèixer si Tarragona és la ciutat escollida per celebrar-los, després que Volos (Grècia) es retirés

Redacció
1 min

TarragonaEl pròxim dia 23 de febrer es farà pública la ciutat que organitzarà els Jocs del Mediterrani, que finalment es disputaran el 2013, i no el 2014 com s'havia dit després que el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) retirés a Volos (Grècia) la seu.

En declaracions a Tarragona Ràdio, Mario Rigau, president de la candidatura de Tarragona als Jocs del Mediterrani, ha anunciat que el 23 de febrer el comitè internacional donarà a conèixer el resultat de les votacions emeses per 12 dels seus membres i per 66 comitès olímpics.

Una vegada es decideixi si l'esdeveniment esportiu de 2013 se celebra a Tarragona, Trípoli o Mersín, els membres del comitè internacional visitaran la ciutat escollida durant els dies 3 i 4 de març, ha explicat Rigau.

La intenció, segons Rigau, és que el certamen s'organitzi el 2013, la data prevista per als Jocs de Volos, i no el 2014, com s'havia dit per donar més marge a la candidatura que substituirà la ciutat grega per la via d'emergència.

El president executiu de Tarragona 2017 ha reconegut que, si la candidatura és seleccionada per a 2013, s'hauran de redistribuir les subseus, si bé ha insistit que no renuncia a la Vila Mediterrània per acollir els esportistes.

En cas de no ser la ciutat elegida, la candidatura de Tarragona quedarà reforçada amb vista a l'any 2017, ha afegit.

stats