Excursionisme
Esports 12/04/2013

Jordi Merino torna a ser el president de la Federació d'Excursionisme (FEEC) mentre el TCE estudia la impugnació

El Tribunal Català de l'Esport (TCE) no ha acceptat les mesures cautelars que demanava el candidat que va denunciar les eleccions, Jordi Quera

A.solé
1 min
Jordi Merino, president de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

BarcelonaJordi Merino ja ha pres possessió del càrrec de president de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). El Tribunal Català de l'Esport (TCE) va admetre a tràmit la impugnació del procés electoral del candidat opositor, Jordi Quera, però ha rebutjat les mesures cautelars que demanava, que eren que Merino no prengués possessió fins a la resolució de la impugnació.

D'aquesta manera, Merino torna a ser el president de la FEEC –ho havia sigut els últims dos anys– mentre el TCE continua estudiant la denúncia de Quera respecte als avals.

La junta electoral de les eleccions va rebutjar, en segona instància, alguns dels avals presentats per Quera, cosa que li va impedir convertir-se en candidat oficial. Merino sí que els va aconseguir, i va ser l'única candidatura validada i, per tant, president virtual. Però Quera va impugnar la decisió de la junta electoral sobre l'anul·lació d'alguns avals.

stats