KORFBAL
Esports 25/02/2011

Silvia Mayo, nova presidenta de la Federació Catalana de Korfbal

La candidatura encapçalada per Mayo era l'única que s’havia presentat a les eleccions i estava integrada per molts dels membres de l’anterior equip.

Redacció
1 min

BarcelonaEn l’assemblea de la Federació Catalana de Korfbal celebrada el passat dissabte a Terrassa es va escollir a Silvia Mayo com a nova presidenta. La mataronina, que fins ara era vicepresidenta, pren el relleu de l’egarenc Joaquín Blázquez que va dimitir a finals de l’any passat.

D’aquesta manera, la junta directiva de la Federació Catalana està formada ara per 10 persones: La presidenta: Silvia Mayo, el vicepresident econòmic: Francesc Serra, el vicepresident esportiu: Ricardo Nuez, el secretari: Antonio Vargas, els vocals: Cristina Ruiz, Manel Àlvarez, Nina Piris, Pili Mimó, Kira Menén i Rafael Rosa.

Aquest nou equip s’ha marcat pels propers sis anys reptes importants. Es treballarà per consolidar el creixement que darrerament està tenint el korfbal arreu del territori fent que guanyin consistència les competicions de categories de promoció per tal de poder mantenir i millorar en el futur els bons resultats que ja estan assolint a nivell internacional tant els clubs com les seleccions.

Dos projectes singulars centraran també els esforços de la nova junta. Per una banda, l’organització del Mundial sub23 a Barcelona al 2012 Un esdeveniment que es vol aprofitar per augmentar la projecció nacional i internacional del korfbal català. I per l'altra, donar forma al projecte de Centre de Tecnificació de Korfbal que s’ha previst construir al complex esportiu de Can Jofresa a Terrassa.

stats