CURSES DE MUNTANYA
Esports 25/03/2012

Kilian Jornet acaba segon a la Marmotta Trophy i segueix liderant la Copa del món

L'atleta català ha finalitzat segon a la Marmotta Trophy, prova puntuable per al Campionat del Món d'Esquí de Muntanya, amb un temps de 1:53:02, pocs segons més que el vencedor, el francès William Bon Mardion

Ara
1 min
Kilian Jornet durant la Marmotta Trophy

BarcelonaKilian Jornet ha finalitzat segon aquest matí a la Marmotta Trophy, prova puntuable per al Campionat del Món d'Esquí de Muntanya. Amb un temps de 1:53:02 Jornet ha mantingut una espectacular lluita durant tota la prova amb el francès William Bon Mardion que finalment s'ha endut la victòria.

En finalitzar la prova, Jornet comentava que "ha estat una molt bona carrera". "Des del principi ens hem pogut escapar amb William, i hem anat lluitant i passant-nos durant tota la carrera. A la última pujada he pogut treure-li uns segons, però m'ha igualat en el canvi de pells, i en la baixada m'ha avançat. De tota manera, estic molt satisfet perquè he pogut mantenir el primer lloc en la classificació de la Copa del Món i he ampliat una mica la diferència amb el segon classificat".

La Marmotta Trophy, una prova molt tècnica amb una distància de 15 km i un desnivell de 1.750 metres, és una cursa que Kilian ha descrit com "una cursa llarga i molt tècnica, amb pujades i baixades complicades".

Després d'aquesta prova, Jornet reforça la primera posició en la classificació general de la Copa del Món a falta de les dues últimes proves, que se celebraran el cap de setmana de 14-15 d'abril a Tromso, Noruega, on es decidirà el títol de l'especialitat. Abans, Jornet participarà al Tour du Rutor el proper cap de setmana, on farà parella amb Matheo Jacquemoud, que ha finalitzat tercer en la carrera d'avui. "Estem molt motivats", comentava Kilian abans de marxar per Chamonix on estarà preparant la prova.

Classificació Marmotta Trophy

1. William Bon Mardion: 1:52:40 h

2. Kilian Jornet: 1:53:02 h

3. Matheo Jacquemoud: 1:54:42 h

stats