HOQUEI HERBA MASCULÍ
Esports 29/05/2011

L’Atlètic perd contra el Club de Campo i haurà de remuntar a Can Salas si vol revalidar el títol de lliga (5-4)

Els groc-i-negres han capgirat un marcador advers de 3 a 1 però han acabat cedint davant del conjunt madrileny entrenat per Xavi Arnau

Oriol Malgosa

MatadeperaL'Atlètic va perdre el primer partit de la final del play-off al títol i necessitarà guanyar els dos enfrontaments al seu camp si vol aconseguir el seu setè títol de lliga en vuit anys. Tal com els va passar a les semifinals, els de Roger Pallarols no han pogut sumar el primer punt de la sèrie com a visitants i s'hauran de tornar a encomanar a la força de Can Salas per capgirar l'eliminatòria. Dissabte vinent es jugarà el segon enfrontament a la una del migdia i, en cas que sigui necessari el desempat, aquest serà diumenge a 2/4 d'una.

El partit no ha començat bé per l'Atlètic, que ha vist com l'holandès Eric-Jan Iding avançava els madrilenys al minut 10. A partir de llavors els groc-i-negres s'han fet amb el domini del partit i han aconseguit empatar amb una punxada de Pere. L'Atlètic posava joc, però els locals posaven els gols, ja que Willy Schickendantz i Koke Rodríguez han marcat dues dianes més pel Club de Campo a l'aprofitar-se de dues errades clamoroses dels terrassencs. Els groc-i-negres, però, no han abaixat els braços i han aconseguit empatar el resultat amb un gol de Pere Castelló de penal i un altre d'Albert Sala en els últims cinc minuts del primer temps.

A la represa, Roc Oliva ha avançat l'Atlètic amb un gol de penal a falta de vint minuts pel final. Gonzalo Lasso i Juan Fernández, però, han capgirat el marcador i han donat el primer triomf als locals, que hauran de passar per sobre l'Atlètic a la Catedral si volen alçar el seu segon títol de lliga.

En l'últim partit de la fase de permanència, el Vallès ha perdut a casa contra el Benalmádena en un partit sense res en joc.