HOQUEI HERBA MASCULÍ
Esports 09/06/2011

L’Atlètic de Terrassa ofereix el títol de lliga a la ciutat

L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, i la resta de regidors en funcions de la ciutat han rebut la primera plantilla de l'Atlètic per felicitar-la pel campionat de lliga

Oriol Malgosa
1 min
Recepció a l'Atlètic de Terrassa.

TerrassaL'Atlètic ha visitat per tercera vegada a la temporada l'Ajuntament de Terrassa per oferir-li a la ciutat el títol de campió de lliga que va aconseguir aquest cap de setmana contra el Club de Campo. L'alcalde en funcions, Pere Navarro, i tots els regidors en funcions de la ciutat han felicitat un per un tota la comitiva de l'Atlètic, encapçalada pel president de l'entitat, Josep Maria Biosca.

Navarro ha volgut destacar la sort que tenen els terrassencs de tenir persones i atletes com els jugadors groc-i-negres que "representin a la ciutat de Terrassa arreu d'Espanya i del món". Per la seva banda, el president de l'Atlètic ha fet un recompte dels títols del seu club i ha recordat que en els últims 29 anys els terrassencs han guanyat les seves 19 lligues i dels 10 anys restants, en 9 ocasions han quedat subcampions.

Amb el final del campionat de lliga, la única competició de clubs que encara no ha acabat és l'Euro Hockey League. Aquest cap de setmana, la Haia acollirà la final a quatre de la màxima competició continental, on tot i no haver-hi cap equip català hi participaran cinc jugadors catalans. Xavi Arnau ho farà entrenant el Club de Campo, que també compta amb Xavi Trenchs i Edi Tubau a les seves files. L'equip madrileny s'enfrontarà al Reading anglès en semifinals dissabte a 2/4 de 12. Marc Sallés i David Alegre participaran també a la final four defensant els color de l'Orange Zwart, que protagonitzarà el derbi holandès amb l'HGC dissabte a les dues del migdia.

stats