HOQUEI HERBA FEMENÍ
Esports 13/05/2011

L'Egara està a un pas de classificar-se per al final i el Polo haurà de remuntar a casa si vol ser-hi

El conjunt egarenc té dos 'match balls' a favor al camp del Club de Campo mentre que les polistes hauran de capgirar la sèrie a casa contra la Reial Societat

Oriol Malgosa
2 min
Glòria Comerma, jugadora de l'Egara.

MatadeperaAquest cap de setmana es decideixen els equips que jugaran la final del play-off al títol de lliga. El primer partit de les semifinals va acabar amb resultats dispars pels dos equips catalans però tant l'Egara com el Polo tenen un cert avantatge que poden aprofitar per accedir a la final. D'una banda, les de Patricio Keenan tenen dues oportunitats per sumar una victòria a Madrid que els hi doni el passi a la seva primera final. El Polo, en canvi, no té marge d'error però el fet de jugar al seu camp pot ser un condicionant favorable per l'equip barceloní.

El Club Egara està a punt de seguir fent història. Després d'accedir per primera vegada a un play-off, l'equip egarenc tindrà demà la seva primera oportunitat per aconseguir arribar a la gran final contra tot pronòstic. A partir de les 12 del migdia, les de Patricio Keenan s'enfrontaran a un Club de Campo que ha guanyat les dues últimes lligues i que, amb la seva professionalitat, ha demostrat estar un nivell per sobre la resta d'equips. Davant d'això, un equip jove ple d'il·lusió encapçalat per la internacional Glòria Comerma intentarà aprofitar les seves ocasions, tal i com va fer en el primer partit de la sèrie, per acabar amb l'hegemonia de l'equip d'Arseni Sanyé. En cas que hi hagués tercer partit, aquest es jugaria diumenge a les 11 del migdia.

El Polo, per la seva banda, intentarà trencar el ma auguri que l'ha perseguit en els últims quatre anys, en els que no ha aconseguit arribar a cap final del play-off. L'última vegada que el Polo va accedir a la final va ser el 2006, i aquell any es va fer amb el títol de campió. Les de Jordi Alastrúe no ho tindran gens fàcil però per capgirar la sèrie contra la Reial Societat. Les donostiarres són un equip molt sòlid en defensa que surt molt ràpid al contraatac. El partit de demà serà clau per les aspiracions del Polo, ja que una victòria en el segon enfrontament igualaria les forces de cara el tercer partit, on la Reial no podria jugar a especular. El partit de dissabte començarà a la una i el de diumenge seria a 2/4 d'una.

stats