Futbol sala
Esports 21/12/2010

Barça Alusport, Fisiomedia Manacor i Benicarló AC ja coneixen els emparellaments de Copa

Avui s'ha celebrat el sorteig de la Copa, que es disputarà del 3 al 6 de febrer, i han quedat definits els quarts de final

Redacció
2 min
Fisiomedia Manacor i Barça Alusport es veuran les cares.

BarcelonaAquest matí s'ha celebrat el sorteig de la Copa de futbol sala, que es disputarà del 3 al 6 de febrer a Segòvia. El Barça Alusport s’enfrontarà al Fisiomedia Manacor als quarts de final, mentre que el Benicarló Aeroport de Castelló jugarà contra el Caja Segovia.

A l'altra banda del quadre, l'Inter Movistar jugarà contra el Lobelle mentre que el Triman Navarra buscarà la classificació contra el El Pozo Murcia.

La fortuna ha volgut que els jugadors de Marc Carmona tinguin ben aviat l’oportunitat de treure’s l’espina de la derrota de dissabte passat al Palma Arena. El conjunt de Marc Carmona se les haurà una vegada més amb el de José Lucas Mena ‘Pato’ en un dels partits de la primera ronda.

El Fisiomedia Manacor és la gran revelació de la temporada. Tot i ser un nouvingut a la categoria, és cinquè classificat amb 30 punts, a només quatre dels dos líders de la Divisió d’Honor (Lobelle i El Pozo). Miguelín, el seu jugador més determinant, ha estat el gran descobriment de la temporada.

Marc Carmona ha valorat el sorteig d’aquest migdia, recordant que Manacor ja ha estat capaç de batre el Barça Alusport. “És un equip dificilíssim, que al final de la primera volta es troba a només dos punts de nosaltres”, ha explicat el tècnic blaugrana, que a més ha recordat que queden molts dies per a la Copa: “Tenim molt recent la derrota al Palma Arena, vam acabar amb males sensacions i aquest enfrontament serà una bona oportunitat per demostrar que ho podem fer millor, però la Copa es juga al febrer. Queda molt i ja veurem com arribem uns i altres”.

Carmona també ha assenyalat que “la Copa sempre dóna sorpreses, la temporada passada els favorits van patir molt, i aquest any no serà diferent". "Jugar el primer partit, a més, és complicat”, ha afegit. I ha parlat del nou format de sorteig, sense caps de sèrie per primera vegada. “Entenc que des de la Lliga es proposi un sorteig que pot donar enfrontaments a priori més atractius, però crec que era bo donar un valor a la classificació obtinguda al final de les primeres 15 jornades”.

El tècnic del Barça Alusport, finalment, ha explicat: “Entenc que algú pugui dir que ja som a la final, però repeteixo que a la Copa sempre hi ha sorpreses, que aquest any també n’hi haurà. Manacor i Benicarló són molt bons equips; Segòvia també, i a més a casa és un equip fortíssim”.

stats