Esports 27/11/2010

El Liceo segueix intractable al capdavant de l'OK Lliga i el Barça torna a guanyar davant el Vic

El Barça s'imposa al Vic i es recupera del mal joc ofert en les darreres setmanes. El Reus Deportiu continua a tres punts d'un Liceo que no afluixa

Marina Sancho / David Jover
2 min

BarcelonaEl Liceo recupera el lideratge de l'OK Lliga en imposar-se per 5-3 al Blanes. L'equip gallec ha remuntat un 1-3 advers i ha aconseguit, en un partit molt disputat, donar la volta al marcador. És la novena victòria en nou partits dels verd-i-blancs, que segueixen intractables al capdavant de la classificació amb 27 punts.

El Barça Sorli Discau va obrir la jornada amb una victòria importantíssima davant el Roncato Patí Vic (5-1). Els de Ferran Pujalte van sortir molt forts en defensa i no van donar treva als vigatans, que només van encertar la porteria rival abans del descans. Amb aquesta derrota, el Roncato cedeix el tercer lloc als blaugrana.

El Reus Deportiu va dormir ahir líder de l'OK Lliga en golejar el CH Lloret (4-1). Els del Baix Camp van controlar tot el partit, i el Lloret només va disposar d'algunes ocasions, sense sort de cara a porteria. Amb la victòria del Liceo, el Reus torna a ser segon amb 24 punts.

L'Igualada va sumar un nou triomf davant el cuer, el Tenerife (3-5) i se situa a la cinquena posició de la taula. En canvi, el Moritz El Vendrell es va veure superat a casa pel Vilanova (2-5) i veuen com els seus botxins se situen sisens a la taula.

El Voltrega, en un duel de necessitats davant l'Alcoi (2-1), va sumar la segona victòria de la temporada. Un triomf que li dóna aire al conjunt osonenc, que no havia començat amb bon peu la temporada.

El darrer partit de la jornada, entre el G.E.I.E.G i el Noia Freixenet, es disputarà aquest diumenge (12:30h). El gironins busquen la seva primera victòria de l'any mentre que els de Sant Sadurní aspiren a empatar al Barça en el tercer lloc amb disset punts.

stats