MUNDIAL D'SKELETON
Esports 25/02/2011

L'últim revolt envia Ander Mirambell a la vint-i-sisena plaça del Mundial

En l'última corba, Mirambell no ha aconseguit traçar bé l'últim gir i ha acabat derrapant, perdent entre tres i quatre valuoses dècimes que li han fet perdre places a la general

Redacció
2 min
Miranbell

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El pilot català, Ander Mirambell, no ha pogut acomiadar la temporada 2010-11 amb un bon resultat. Després de fer una baixada molt arriscada, l'esportista barceloní s'ha equivocat en la traçada de l'última corba del circuit i ha perdut "unes valuoses tres o quatre dècimes" -segons ha assegurat- que l'han fet baixar a la vint-i-sisena posició final. El ceptre mundial del 2011 se l'ha endut el letó Martins Dukurs, que després de la quarta baixada ha tret una diferència superior als 1,7 segons al rus Alexander Tretiakov i gairebé dos a l'alemany Frank Rommel.

Mirambell era conscient que "havia d'arriscar per ser al Top20 i he posat tot el que tenia al meu abast per aconseguir-ho". L'esportista olímpic ha aconseguit millorar la seva marca personal a la sortida i, tot i que la pista estava més lenta que en la jornada d'ahir, ha pogut mantenir uns temps similars als de la primera baixada fins arribar al kraisel. El pilot ha assegurat que fins arribar a aquesta corba "tenia la mateixa velocitat que el pilot que ha acabat en dotzena posició, pitjor un error just a la sortida ja m'ha fet penalitzar una mica". En l'última corba, Mirambell no ha aconseguit traçar bé l'últim gir i ha acabat derrapant, perdent entre tres i quatre valuoses dècimes que li han fet perdre places a la general.

L'esportista reconeix que "avui me l'he jugat. Ha estat un mal resultat per a mi, però he de pensar en el futur, ja que ha estat un bon pas per provar el material de l'any que ve, i ja sé el que necessito. Crec que hem evolucionat molt i que aquest trineu té molt potencial".

"Aquest ha estat un gran any d'adaptació a l'equip, hem millorat molt en la Copa del Món i hem aconseguit un Top15", resumeix Mirambell. "En el Campionat del Món hem tingut bons detalls, com la velocitat a l'hora de traçar algunes línies. Si veus que el teu equip juga bé i no ha guanyat perquè no ha pogut, s'ha d'estar orgullós. A la llarga els resultats arribaran."

stats