NBA
Esports 03/01/2011

Marc s'endú el duel entre els germans Gasol

Els Grizzlies superen l'actual campió, els Lakers, a l'Staples Center (85-104) i els de Los Angeles sumen la tercera derrota en els últims quatre partits com a locals

Marc i Pau Gasol, durant el partit a l'Staples Center.

Los ÁngelesEl petit dels Gasol ha estat qui ha sortit victoriós de l'enfrontament entre els dos germans a la NBA. Els Memphis Grizzlies han superat els Lakers a l'Staples Center per 85-104.

Marc ha fet una gran tasca defensiva i, si bé només ha aconseguit quatre punts, ha estat el líder indiscutible sota els taulells: ha capturat vuit rebots defensius, ha fet quatre taps, ha repartit sis assistències i ha recuperat tres pilotes. Tot i els pocs punts que ha anotat, Marc ha estat molt superior a Pau, que s'ha quedat amb 10 punts i vuit rebots.

Els Grizzlies sempre han tingut controlat el partit i els de Memphis han marxat al descans amb un avantatge parcial de 39-48. El partit s'ha trencat del tot a favor de l'equip d'en Marc quan en el tercer quart aquest ha aconseguit una ratxa de 4-19.

Els Lakers, després de confirmar que el tècnic Phil Jackson deixarà l'equip quan acabi aquesta temporada, han sumat la seva tercera derrota en els últims quatre partits a casa malgrat els esforços de Kobe Bryant per evitar-ho (en la segona part ha anotat 21 punts dels 28 amb què ha acabat el partit).