FUTBOL SALA
Esports 11/10/2011

El Marfil Santa Coloma aconsegueix, per fi, els primers tres punts de la temporada (5-2)

Tot i els tres gols de diferència el matx no s'ha decidit fins els darrers trenta segons, quan el Marfil ha fet dos gols aprofitant que l'equip de Ciudad Real ha jugat amb porter-jugador

D.r. Jover
Imatge d'arxiu del partit Marfil Santa Coloma - Xacobeo Lobelle

BarcelonaA la sisena, la vençuda. El Marfil Santa Coloma ha sumat aquest dimarts els primers tres punts de la temporada després de superar el Puertollano per 5 a 2. Els homes de Sergio Mullor han remuntat un gol inicial de Merino al minut 7 gràcies a la bona feina de Rubén i Rafa López (2) que han posat el 3-1 al 25' de partit.

Els colomencs tenien el partit controlat, però quan el Puertollano s'ha situat amb Contreras de porter-jugador ha inquietat, i molt, la porteria que ha defensat Marcos Vara. A falta de sis minuts Nacho Pedraza ha fet el 3-2 i ha posat l'ai al cor a l'afició que s'ha aplegat al Jacint Verdaguer.

Tot i que l'empat a estat molt a prop, de nou Rubén i després el capità Óscar Redondo han fet el quart i cinquè gol i han tancat el partit. El 5-2 final serveix per sumar els tres primers punts de la temporada, sortir del darrer lloc de la taula i per encarar amb més ganes i il·lusió els propers enfrontaments.