FUTBOL SALA
Esports 11/12/2010

El Marfil Santa Coloma venç l'Azkar Lugo i se situa a tres punts del 'play-off' (4-5)

Els gols de Jordi Sánchez (2), Esteller, Héctor Albadalejo i Busquets donen tres punts d'or als colomencs, que s'allunyen del descens i s'acosten a la Copa

David Jover
Marfil Santa Coloma-Playas

BarcelonaTriomf patit però important. Tot i que no és l'equip fort d'altres anys, l'Azkar Lugo continua sent un dels grans. Guanyar al Municipal de Lugo no està a l'abast de tothom, i avui el Marfil ho ha aconseguit gràcies a la seva eficàcia i bon treball en defensa en els darrers minuts, quan els locals s'han bolcat a l'atac.

Després del 2-0 anotat per Hugo al 4' tot feia pensar que els locals guanyarien, però al futbol sala no hi ha res escrit. Els homes d'Andreu Plaza han tret el geni i la rauxa i al 17' ja havien capgirat el marcador gràcies a Jordi Sánchez i Esteller (2-3). A la segona meitat l'Azkar va empatar, però en un tres i no res Busquets i Héctor van situar el 3-5 a falta de dotze minuts. Hugo, que va tornar a mullar al 33', retallava les distàncies i donava ales als seus. En els darrers minuts la defensa colomenca i el porter Igor van fer el cor fort i van endur-se una victòria d'or en camp d'un rival directe aquesta temporada.