El Marfil Santa Coloma s'imposa a Torrejón en un partit molt seriós (0-4)

Amb aquests tres punts el Marfil en suma 9 i surt de la zona de descens i promoció que ha ocupat des de l'inici de la temporada. Adolfo, Busquets i Rafa López, els golejadors

D.r. Jover
Albert Segura, durant el partit davant el Puertollano

BarcelonaPartit seriós i de gran equip del Marfil Santa Coloma a la pista del Carnicer Torrejón. El conjunt que entrena Sergio Mullor no ha tingut cap por d'un dels matagegants de la Primera Divisió i s'ha imposat per 0-4 en un matx que ha sentenciat en els darrers minuts gràcies a la defensa i la paciència a l'hora de tocar per sortir al contraatac.

Un dels artífexs del bon joc i del bon partit dels colomencs ha estat el veterà Óscar Redondo. El tanca català ha dominat tots els aspectes del joc i no s'ha precipitat en cap moment quan calia prendre decisions.

El primer gol del Marfil ha arribat a l'11' de partit, obra de Rafa López. El segon gol, que l'ha fet Adolfo, ha arribat tot just dos minuts abans del descans, al 18'. El 0-2 reflectia la superioritat dels catalans, que s'ha accentuat en el segon temps.

A la represa el Carnicer ha estat molt més a sobre de la sortida de pilota del Marfil, però no ha pogut superar Marcos Vara. A més, en un contraatac de Busquets al 32' els colomencs han fet el 0-3 i han sentenciat el matx. En els darrers minuts, amb els locals amb porter-jugador, l'exhibició defensiva dels homes de Sergio Mullor ha tancat el partit amb la seva fortalesa.

I al 37' Rafa López ha fet el seu segon gol amb un xut des de la seva pista aprofitant que la porteria del Carnicer no estava protegida. Amb aquest 0-4 el Marfil suma 9 punts i surt dels llocs perillosos de la taula.