FUTBOL SALA
Esports 08/12/2011

El Marfil Santa Coloma surt golejat de Múrcia (9-1)

ElPozo Múrcia, nou líder de la Primera Divisió, no ha tingut pietat dels colomencs, que han estat molt tous en defensa i poc encertats en atac

Albert Segura, durant el partit davant el Puertollano

BarcelonaLa derrota a la pista del líder era previsible. El que potser no esperava ningú era una derrota d'aquesta mena. Tot i la superioritat del conjunt murcià, el Marfil Santa Coloma ha demostrat aquesta temporada que no se sent inferior a ningú. Aquest dijous, però, el conjunt colomenc no ha jugat gens bé i no ha mostrat la grapa d'altres partits degut a una intoxicació alimentària patida aquest dimecres i que ha impedit jugar a Rafa López. La resta de l'equip ha jugat per compromís tot i no estar en les millors condicions.

Quatre gols en tretze minuts dels de Duda han sentenciat un matx sense emoció. ElPozo, però, no n'ha tingut prou i ha marcat el cinquè gol abans del descans gràcies a un toc de qualitat de Thiago De Bail, que ha superat un Marcos Vara venut. El 5-0 ha marcat també el segon temps, que ha vist cinc gols més.

Saúl ha fet dos gols més per completar un hat-trick, Kike ha aconseguit el seu segon i fins i tot el jove Bebe ha marcat un gol. El gol de l'honor del Marfil ha arribat al darrer minut de partit quan Lolo Jarque ha aprofitat una errada de la defensa local per situar el 9-1 final.

Amb aquests tres punts ElPozo Múrcia se situa líder amb 39 punts, tres més que el Barça Alusport, amb un partit menys i que jugarà aquest divendres (21h) contra el Cartagena al Palau Blaugrana.