Mundial de Natació
Esports 26/07/2011

Melanie Costa torna a batre el rècord d'Espanya dels 200 lliures però cau eliminada a les semifinals

La mallorquina ja havia superat el rècord estatal al matí, però aquest dimarts a la tarda, tot i marcar un crono de 1:57.83, ha caigut eliminada al ser 10a de la seva sèrie

Redacció
1 min

XangaiLa nedadora mallorquina Melanie Costa ha tornat a batre aquest dimarts el rècord d'Espanya dels 200 metres en estil lliure, però no s'ha pogut classificar per la final dels Mundials de Xangai a l'acabar 10a de la seva sèrie.

Melanie Costa, que ja havia aconseguit batre l'anterior rècord estatal als Campionats d'Europa de Budapest del passat mes d'agost, amb un temps d'1:58.11, ha tornat a aconseguir el millor registre, en aquesta ocasió a Xangai. Aquest dimarts al matí, a la prova de quarts de final, la nedadora de Palma de Mallorca ha aturat el cronòmetre en 1:58.04 i ha estat quarta de la seva sèrie. Amb aquest temps, Costa ha aconseguit classificar-se per semifinals.

A la segona ronda, la mallorquina també ha aconseguit un nou rècord d'Espanya (1:57.54). Tanmateix, Costa no ha pogut accedir a la final en obtenir el 10è temps absolut. El millor registre en aquestes semifinals l'ha aconseguit l'holandesa Femke Heemskerk (1:55.54).

stats