MUNDIALS DE NATACIÓ
Esports 31/07/2011

Michael Phelps anuncia que no participarà a més mundials de natació, tancat la porta a la seva presència a Barcelona el 2013

Michael Phelps ha anunciat al seu Twitter que la prova dels 4x100 estils en que han guanyat l'Or a Xangai és la darrera prova en què participa a un Mundial.

Toni Padilla
1 min
Phelps neda cap al seu cinquè mundial de 200m papallona

BarcelonaPhelps, de 26 anys, entrenarà fort per fer una bona actuació als propers Jocs Olímpics de Londres, i acte seguit podria retirar-se. Al seu Twitter oficial, va comentar que "és fort pensar que els 4x100 estils d'avui ha estat la darrera cursa de la meva carrera a uns Mundials. És fantàstic acabar amb un Or".

Phelps va debutar a uns Mundials el 2003 amb quatre medalles d'Or i dues de plata. Des de llavors, ha guanyat un total de 32 medalles als Mundials, amb 25 medalles d'Or, 6 de Plata i una de bronze.

A Xangai, on Ryan Lochte li ha pispat protagonisme, Phelps ha guanyat 4 medalles d'Or, dues de plata i una de bronze. Phelps per cert, ha felicitat a Lochte amb un twitt.

Si Phelps compleix la seva paraula i no participa mai més a un Mundial, significa que el 2013 no participarà als Mundials de Barcelona.

stats