Curses de Muntanya
Esports 22/07/2012

Mireia Miró frega la victòria i acaba en tercera posició a la Dolomites Skyrace

L'atleta catalana ha creuat la línia de meta per darrere de la sueca Emelie Forsberg (que ha batut el rècord de la prova) i la nord-americana Kasie Enman, amb un temps de 2:30.08

Ara
1 min
Mireia Miró a la Dolomites Skyrace

BarcelonaMireia Miró ha acabat en tercera posició la Dolomites Skyrace, amb un temps de 2:30.08, per darrere de la sueca Emelie Forsberg i la nord-americana Kasie Enman. L'atleta catalana, que ha arribat a liderar la prova en alguns trams, ha lluitat per la primera plaça durant tota la carrera però s'ha despenjat al final.

"Tenia molts dubtes en la sortida i en els primers quilòmetres. Encara no havia corregut 22 km aquesta temporada. Al final m'he trobat molt bé i he pogut lluitar per la victòria. Estic molt feliç", ha comentat Miró al final de la prova.

La cursa ha sigut molt ràpida i ha permès Forsberg batre el rècord de la prova, que tenia Antonella Confortola des del 2008. El temps de Miró també era inferior, per un segon, al registre que la italiana va marcar ara fa quatre anys (2:30.09).

La corredora assegura que marxa amb "molt bon sabor de boca" perquè no ha tingut molèsties al genoll, ni tan sols a la baixada, i ha pogut gaudir de la carrera, que ha tingut "un nivell altíssim".

El pròxim objectiu de Miró és la Sierre Zinal a l'agost i, després, la Pikes Peak Marathon als Estats Units.

stats