Natació
Esports 07/07/2011

Les catalanes Mireia Belmonte i Andrea Fuentes, amb grans reptes pels mundials de Xangai

Belmonte es marca com a objectiu arribar "a totes les finals possibles", mentre que Fuentes anuncia que l'equip de sincronitzada intentarà "arribar al podi"

Redacció
1 min
L'expedició catalana al Mundial de natació de Xangai abans de marxar cap a la Xina.

BarcelonaLa natació catalana pica alt a Xangai. En declaracions a l'agència EFE, les esportistes catalanes Mireia Belmonte i Andrea Fuentes han explicat que aspiren a grans resultats en aquests mundials de natació que se celebraran a la ciutat xinesa de Xangai entre el 16 i el 31 de juliol.

La badalonina Belmonte ha assegurat que tractarà "d'arribar a totes les finals possibles". La nadadora del Club Natació Sabadell, de 20 anys, també ha afegit que creu que tot l'equip espanyol està preparat i que "aconseguirà força finals", i espera "que pugui caure alguna medalla".

Belmonte reconeix que encara està en fase de preparació, tot i que confia en que podrà rebaixar temps en els dies que resten per a l'inici de la competició. A més, ha assegurat que no es troba pressionada pels seus bons temps als Mundials de Dubai de piscina curta d'enguany, i que el seu objectiu a llarg termini són els Jocs de 2012.

D'altra banda, la tarragonina Andrea Fuentes també s'ha mostrat optimista amb les opcions de l'equip de natació sincronitzada, pel qual ha determinat que "l'objectiu real és ser al podi". La nedadora, de 28 anys, i que participarà en set disciplines diferents, s'ha mostrat il·lusionada, quan ha declarat que "afrontem el mundial amb orgull, ja que sabem que la coreografia agradarà"

Finalment, també és optimista l'equip masculí de waterpolo, que compta diversos jugadors catalans entre les seves files. El seu entrenador, Rafael Aguilar, s'ha marcat com a objectiu la classificació per als Jocs Olímpics de Londres de l'any vinent. Objectiu que només s'aconseguirà si l'equip aconsegueix pujar al podi.

stats