Natació
Esports 05/07/2012

El Mundial de Natació de Barcelona 2013 obre les portes al patrocini a canvi de beneficis fiscals

Les empreses que intervinguin en l'esdeveniment com patrocinadors gaudiran dels màxims beneficis fiscals

Efe
1 min

BarcelonaL'organització del Mundial de Natació de Barcelona 2013 ha obert les seves portes a patrocinadors a canvi de beneficis fiscals després de ser declarat esdeveniment d'excepcional interès públic pel Ministeri d'Economia i Hisenda.

Aquesta condició suposa que les empreses que intervinguin en l'esdeveniment com patrocinadors gaudeixin dels màxims beneficis fiscals estipulats per l'article 27 de la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal d'entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge.

Els beneficis fiscals es detallen a l'article 27.3 de l'esmentada llei, en un programa que tindrà una durada d'any i mig, entre l'1 de juliol de 2012 i el 31 de desembre de 2013.

El director general de Barcelona 2013, Sergi Pujalte, en unes declaracions ofertes per l'organització ha valorat la iniciativa perquè suposa "un decidit impuls per al finançament" del Mundial, sobretot perquè a la mateixa participi i s'impliqui a fons el sector privat.

El Mundial de Natació de l'estiu que ve (19 de juliol al 4 d'agost) és un dels grans esdeveniments que se celebraran pròximament a Barcelona, juntament amb el d'Handbol, el de Bàsquet de 2014 i la regata Barcelona 'World Race', que també gaudeixen d'un programa fiscal similar.

stats