MUNDIAL D'ATLETISME
Esports 04/09/2011

Barcelona retira la seva candidatura per optar a ser seu dels Mundials d'Atletisme del 2017

La candidatura de Barcelona per ser seu dels Mundials d'atletisme del 2017 ha estat retirada per la competència amb Londres i l'alt cost econòmic del projecte

Redacció
1 min
Natàlia Rodríguez, bronze en els 1.500 metres

BarcelonaSegons ha confirmat el president de l'Associació Internacional de Federacions d'Atletisme (IAAF), Lamine Diack, les úniques dues propostes són aquelles de Londres i Doha (Emirats Àrabs Units).

A la competència de Londres s'hi ha sumat l'alt cost de l'operació. "Sense l'ajuntament de la ciutat bolcat al cent per cent, és impossible. La ciutat és vital", ha comentat al respecte el president de la Federació espanyola d'atletisme, José Luis de Carlos. Els propers mundials seran a Moscou (2013) i Pequín (2015).

La IAAF decidirà a la reunió del proper novembre a Mònaco el nom de la ciutat que organitzarà el Mundial de 2017. Diack ja ha avisat la candidatura londinenca que no tindrà opcions si finalment modifica el seu Estadi Olímpic després dels Jocs de l'any que ve, tal com s'ha comentat. Si no el modifica, Londres serà la gran candidata, ja que l'opció de Doha implicaria dos Mundials consecutius a l'Àsia.

stats