MUNDIALS DE PISCINA CURTA
Esports 16/12/2010

Villaécija: "Aquest or és molt gran"

La catalana EriKa Villaécija afirma que ha tingut una temporada "difícil" i assegura que estava "agobiada". "He treballat molt perquè arribés un dia com aquest", diu

Redacció
1 min
Erika Villaécija, celebrant el seu triomf.

DubaiLa nedadora catalana Erika Villaécija ha assegurat, després de proclamar-se campiona del món dels 800 metros lliures, que "aquest or és molt gran". Villaécija, que ha afirmat que ha tingut "una temporada difícil" i que estava "agobiada", en declaracions a la web de la Federació Espanyola de Natació, s'ha mostrat satisfeta per la feina feta. "He treballat molt per què arribés un dia com aquest", ha dit.

La catalana també ha explicat les seves sensacions de la cursa: "Lotte [Friss] ha sortit molt forta, però m'he mantingut en la lluita des de l'inici. Sabia que tenia una gran oportunitat i m'he trobat bé en tot moment durant la prova". Respecte Mireia Belmonte, que ha acabat segona, just darrera d'ella, Villaécija ha comentat que no s'havia adonat de la remuntada de la badalonina, però "en tocar la paret i veure'ns a les dues a la pantalla, ha estat fantàstic". "Estic molt emocionada", ha destacat.

stats