MUNDIALS DE PISCINA CURTA
Esports 20/12/2010

Belmonte: "No esperava tan bons resultats als Mundials de Dubai"

La nedadora badalonina ha confessat que el seu objectiu era "arribar a les finals" en què competia i ha reconegut que tot ha sortit "rodat"

Redacció
1 min
Mireia Belmonte celebra una de les tres medalles d'or aconseguides a Dubai.

BarcelonaMireia Belmonte, triple campiona del món de natació en els 200 metres papallona, els 200 metres esquena i els 400 metres estils en piscina curta, ha afirmat a la seva arribada que "no esperava tan bons resultats" i s'ha mostrat "molt contenta" amb la seva actuació als Mundials que s'han celebrat a Dubai.

La nedadora catalana va assegurar que el seu objectiu era "arribar a les finals" en què competia. "M'he sentit molt bé en totes les proves, al final tot ha sortit rodat", ha dit. També s'ha referit a la seva plata als 800 estils, prova en què va acabar per darrere d'Erika Villaécija: "No pensava aconseguir la segona posició, perquè vaig començar molt lenta, però mica en mica vaig anar avançant i estic molt contenta per tot", ha explicat.

La badalonina ha comentat que les quatre medalles que s'ha penjat a Dubai (tres ors i una plata) suposen "pressió per als Jocs Olímpics de Londres". "Abans de nedar penso que ho faré al millor possible i si penso més, és una pressió extra que em pot perjudicar per lluitar pels títols", ha dit Belmonte.

stats