MUNDIALS DE PISCINA CURTA
Esports 20/12/2010

Villaécija: "He millorat les meves marques, però no he arribat al meu límit"

Erika Villaécija s'ha mostrat molt contenta pels resultats aconseguits a Dubai i ha reconegut que es va anar animant "a mesura que tot anava bé" durant el campionat

Redacció
1 min
Villaécija, amb Belmonte, en el moment d'arribar a l'aeroport de Barajas.

BarcelonaLa catalana Erika Villaécija, guanyadora de l'or en els 800 metres lliures dels Mundials de Piscina Curta que es van celebrar fins diumenge a Dubai, ha reconegut que està "molt contenta" per com han anat les coses en aquest campionat. "Vaig començar a animar-me quan vaig veure que tot m'anava bé segons anava avançant el campionat. A més, he millorat les meves marques i això demostra que no he arribat al meu límit", ha dit Villaécija.

A més, la catalana també ha reconegut que ara els nedadors estan "més units" i això, segons ella, ajuda que "tot vagi millor" en les properes competicions. "Ens alegrem dels èxits aliens perquè això ajudarà que tot vagi millor. A Dubai i a Budapest no he trobat a faltar res i en això crec que hem millorat", ha reconegut Villaécija, que ha tancat així les suposades males relacions dels nedadors de la selecció estatal en d'altres competicions.

stats