Atletisme
Esports 16/11/2011

Natàlia Rodríguez deixa el Nàstic per incompatibilitat amb el seu nou càrrec polític

L'atleta tarragonina ha deixat el seu actual club, el Gimnàstic de Tarragona, i ha fitxat per Nike Running perquè era incompatible amb el seu actual càrrec de regidora d'Esports a Tarragona

Efe
1 min
Natàlia Rodríguez, bronze en els 1.500 metres

TarragonaNatàlia Rodríguez no seguirà vinculada al Gimnàstic de Tarragona perquè això és incompatible amb el seu actual càrrec de regidora d'Esports a Tarragona. L'atleta ha fitxat per Nike Running.

Segons ha explicat la mateixa Rodríguez, la decisió és conseqüència de la seva dedicació política, ja que és l'encarregada d'assignar la partida de patrocini que rebia –40.000 euros anuals– per competir amb el club grana. "No era compatible seguir cobrant de fons públics", assegura Rodríguez, que ha pres aquesta determinació per ètica.

"En assumir el càrrec de regidora tenia previst mantenir al marge la meva carrera esportiva de la política, però no és compatible seguir cobrant el conveni, que procedeix de fons públics, amb el meu càrrec", ha afegit Rodríguez, que ha apuntat que també s'han produït un seguit de retallades en aquesta partida de patrocini que l'han afectat particularment.

Rodríguez, recentment nominada com a millor atleta espanyola del 2011, ja havia competit amb Nike del 1997 al 2001 i, amb aquesta incorporació, s'uneix a un grup d'atletes d'aquest club com Marta Domínguez o Chema Martínez, entre altres.

stats