Waterpolo masculí
Esports 31/01/2011

Plat fort en el primer partit de quarts de la Copa del Rei: CN Terrassa-Atlètic Barceloneta

Avui s'ha fet el sorteig i el Terrassa, el Barceloneta i el Sabadell lluitaran entre ells en la part del quadre més dur, mentre que el Barcelona i el Sant Andreu són a l'altre

Albert Solé
2 min
Copa del Rei de waterpolo masculí del 2011

BarcelonaCom és tradicional, en la Copa del Rei de waterpolo mai hi ha caps de sèrie, per tant, les sorpreses són habituals fins arriba la final, en la que últimament sempre guanya l'Atlètic Barceloneta. Avui s'ha fet el sorteig de la fase final de la Copa del 2011 que es farà a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu –per segon any consecutiu–, i els campions de les últimes cinc edicions no hio tindran gens fàcil per repetir títol ja que els ha tocat la part del quadre més complicat. Per començar, en el partit que obrirà la competició, hi haurà la final anticipada: CN Terrassa-Atlètic Barceloneta (divendres 11, 16h.). Aquest dos equips són els dos primers de la Lliga, i els que han jugat les últimes finals del play off per títol. Possiblement d'aquest quart de final en sortirà el finalista i possiblement el vencedor de la Copa d'aquest any, però abans haurà de superar al guanyador del CN Sabadell-CN Mataró Quadis (divendres 11, 17.30h), un altre quart de final molt potent.

I a l'altra banda de quadre, a priori el CB Barcelona ho té força bé per arribar a la final, però ja fa tres anys que els cenebistes cauen als quarts de final, i a vegades contra equips inferiors. El primer escull el tindran als quarts contra els madrilenys del Real Canoe (divendres 11, 20.30h.), i si el superen, es trobaran amb els amfitrions, el CN Sant Andreu, que jugarà els seu quart amb el Waterpolo Navarra (19h).

Les semifinals estan previstes per les 12h i les 13.30h del dissabte, i la final per diumenge a les 12h.

Palmarès dels últims 10 anys:

2001: Atlètic Barceloneta

2002: CN Barcelona

2003: CN Barcelona

2004: Atlètic Barceloneta

2005: CN Sabadell

2006: Atlètic Barceloneta

2007: Atlètic Barceloneta

2008: Atlètic Barceloneta

2009: Atlètic Barceloneta

2010: Atlètic Barceloneta

stats