HOQUEI
Esports 11/03/2011

Polo i Egara busquen consolidar-se a la zona de play-off mentre que el Terrassa rep la incòmoda visita del Club de Campo

A la zona baixa l'Atlètic intentarà deixar gairebé definida la seva permanència mentre que el Júnior apurarà les seves opcions de salvar-se per la via ràpida

Oriol Malgosa
1 min
Una imatge de l'Atlètic-Egara.

MatadeperaEls dos representants catalans amb opcions reals de jugar el play-off al títol tenen una important cita aquesta jornada per consolidar-se entre els quatre primers equips de la competició. Per la seva banda, el Terrassa, que encara no ha estrenat el seu caseller de punts rep el totpoderós Club de Campo, que podria esborrar definitivament les opcions de l'equip de les Pedritxes de jugar el play-off.

L'Egara visita la Real Societat a Sant Sebastià a partir de 2/4 d'una de diumenge. Les de Patricio Keenan es troben a només un punt de les donostiarres i en cas de victòria els hi robarien la segona posició. El Polo, en canvi, jugarà a casa contra el Las Palmas a partir de les 12 del migdia. L'equip barceloní pot allunyar definitivament a les canàries de les posicions de play-off per gairebé assegurar-se una plaça entre els quatre primers equips. El Terrassa, per la seva banda, té poques opcions d'aixecar el cap en aquesta jornada, ja que les vermelles reben a un inspirat Club de Campo que no sol ser amic de les sorpreses.

Al grup per la permanència l'Atlètic podria deixar gairebé definit el seu objectiu d'aconseguir mantenir-se a la categoria a la primera. Les de Xavi Galí reben l'Ourense a partir de les 12 a Can Salas. El Júnior disputa una jornada clau si vol no haver de disputar l'última lliga pel descens. L'equip de Sant Cugat rep l'Alcalà, un rival directe a qui intentaran restar dos punts a partir de les 11 del matí.

stats