HOQUEI HERBA FEMENÍ
Esports 17/04/2011

El Polo guanya contra l’Egara, però es classifica segon

El Polo jugarà contra la Reial Societat amb el factor pista a favor i l'Egara se les veurà amb el Club de Campo sense l'avantatge de camp

Oriol Malgosa
1 min
Les noies de l'Atlètic celebren el gol

MatadeperaEl Polo havia de guanyar i esperar una relliscada del Club de Campo per classificar-se com a líder de la fase regular però finalment ha acabat segon. L'equip barceloní ha aconseguit els dos punts contra l'Egara en guanyar per 1 a 0 però la victòria del Club de Campo a camp de la Reial Societat per 1 a 2 ha donat el liderat a les madrilenyes. Així doncs, el Polo se les veurà amb les donostiarres amb avantatge de camp mentre que l'Egara haurà de guanyar el primer enfrontament a casa si vol anar a Madrid amb opcions d'arribar a la final de play-off.

A la lliga per la permanència, el Júnior ha aconseguit la salvació en derrotar per 1 a 0 al Sardinero i classificar-se en segona posició. La victòria de l'Atlètic contra l'Alcalà per 4 gols a 1 donava ja la permanència a les de Sant Cugat, però aquestes han guanyat igualment el seu enfrontament contra el penúltim classificat. Així doncs, els dos equips catalans que lluitaven per la permanència tanquen ja la temporada i no hauran de jugar la tercera fase per assegurar-se un lloc a la màxima categoria de l'hoquei herba estatal.

stats