Esports 13/04/2012

Presentació de la Copa Internacional de Curses de Muntanya i 4t Gran Premi de les Nacions

Aquest cap de setmana s'inicia aquesta competició en la qual participarà Catalunya i que comptarà amb la participació de Kilian Jornet

Ara
1 min

BarcelonaAquest divendres s'ha fet la presentació de la Copa Internacional de Curses de Muntanya i el 4t Gran Premi de les Nacions. Entre els participants Catalunya és una de les favorites, ja que ha guanyat les tres primeres edicions per països.

El proper dissabte tindrà lloc a Anglaterra la primera prova de la tercera edició del circuit internacional de curses de muntanya Valetudo Mountain Running International Cup, 4t Gran Premi de les Nacions.

Aquest any hi haurà més proves que en les edicions anteriors, 10, repartides en 8 països europeus. Catalunya hi tindrà cabuda amb la cursa de l’Olla de Núria.

Cal recordar que Catalunya s’ha proclamat campiona en les tres primeres edicions del Gran Premi de les Nacions, i aquest any aspira a repetir-ho. A més, en competició individual, Kilian Jornet va ser el vencedor del MnRIC l’any 2009 i Núria Picas ho va aconseguir el 2010.

stats