Curses Populars
Esports 21/09/2012

Quin és el barri més ràpid de Barcelona ?

El CN Atlètic Barceloneta organitza pel 14 d'octubre una cursa popular de 10 quilòmetres per equips, cada atleta defensant els colors del seu districte barceloní

A.s.
1 min
Logotip del Correbarri 2012

BarcelonaEl proper 14 d'octubre se celebrarà una cursa popular pels carrers de Barcelona, concretament de Ciutat Vella i el Port, anomenada Correbarri. Serà una cursa de 10 quilòmetres amb uns 4.000 participants, però amb una peculiaritat, es competirà en equip.

Els atletes correran defensant el color del seu districte de Barcelona. Llavors es comptaran els temps dels 35 millors homes i de les 15 millors dones, i d'aquí sortirà el districte més ràpid de la ciutat, i el guanyador de la copa del Correbarri, coneguda com l''orelluda'.

El Correbarri l'organitza el CN Atlètic Barceloneta, i l'ha recuperat aquest any, amb la col·laboració de l'Ajuntament, Gaudim Sports, i el patrocini de Damm, en motiu del centenari de l'entitat marinera.

La cursa es presentarà oficialment el proper 25 de setembre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i tindrà com a padrins a Jordi Rios, Dani Ballart, Enric Masip, Ernest Riveras, Sergi Mas i Elena Gadel.

stats