Hoquei herba
Esports 09/01/2011

El RC Polo s'adjudica el Torneig de Reis

L'equip barceloní s'imposa a la Selecció Europea (5-2) a l'últim partit del torneig; on es jugava el títol precisament contra el combinat europeu

Redacció
1 min
El RC Polo, campió del Torneig de Reis

BarcelonaEl RC Polo s'ha adjudicat el 68è Torneig Internacional de Hoquei de Reis després de superar per 5-2 a la final a la Selecció Europea en l'últim partit de la competició. Amb aquest resultat, l'equip barceloní ha aconseguit el títol, tres anys després -l'últim cop havia estat el 2008-.

A l'última jornada del torneig, que acabava aquest diumenge, tan sols dos equips tenien opcions d'alçar-se amb el triomf final: Polo i Selecció Europea; precisament els dos equips que jugaven entre sí.

Pau Quemada ha estat un dels protagonistes del partit, ja que ha marcat els 3 primers gols del Polo; el primer després de transformar un penal córner. L'altre ha estat Alex Casasayas, que ha anotat dos gols més, fent pujar el 5 a 0 al marcador. Però tot i que els europeus han marcat 2 gols als últims minuts, no han pogut consumar la remuntada.

A més, els europeus han acabat perdent la segona posició final, que ha estat pel Club de Campo de Madrid, que en aquesta última jornada ha derrotat el Kelburne escocès per 4-2.

Al torneig femení no hi han hagut sorpreses, i la selecció italiana s'ha alçat amb la victòria. El combinat transalpí arribava a l'última jornada com a líder, i ha confirmat els pronòstics derrotant la Reial Societat per un contundent 5 a 1. El segon lloc ha estat per la selecció de Moscou, que ha derrotat les amfitriones per 4-7.

stats