Premis Laureus
Esports 07/02/2011

Rafa Nadal veu recompensat el seu gran any amb el Premi Laureus

La selecció estatal s'emporta el Premi Laureus al millor equip internacional per davant d'equips els Lakers, l'Inter de Milan o la selecció de Nova Zelanda de rugbi

Redacció
1 min
Rafa Nadal amb el seu Premi Laureus

Abu DhabiEl tenista manacorí, Rafa Nadal, ha vist recompensat amb l'entrega del Premi Laureus al millor esportista internacional un any 2010 espectacular, en el qual ha completat el Grand Slam guanyant el Roland Garros, Wimbledon y el US Open, i que li ha permès recuperar el número u mundial.

El tenista ha rebut en persona el premi a l'auditori de l'Emirates Palace d'Abu Dabi, en la onzena edició de los Premis Laureus. Nadal succeeix al velocista jamaicà Usain Bolt com millor esportista internacional, imposant-se en aquesta categoria als futbolistes del FC Barcelona Andrés Iniesta i Leo Messi, el jugador de bàsquet de Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, el pilot alemany de Fórmula 1, Sebastian Vettel i el boxejador filipí Manny Pacquiao.

Per la seva part, la selecció estatal de futbol ha estat escollida com el millor equip internacional de l'any 2010 per davant de Los Angeles Lakers, l'Inter de Milan, la selecció de Nova Zelanda de rugbi, l'equip europeu de la Copa Ryder i l'escuderia de Formula 1 Red Bull. El premi a la millor esportista femenina l'ha guanyat Lindsey Vonn, tricampiona de la Copa de Món d'esquí alpí i Valentino Rossi ha estat guardonat amb la millor reaparició internacional de l'any.

stats