Esports 12/07/2011

Madrid insisteix i demanarà els Jocs Olímpics per tercera vegada per a 2020

L'Ajuntament de Madrid ha convocat una roda de premsa on hi compareixeran els portaveus del PP i PSOE per presentar una proposició relativa als Jocs Olímpics

Redacció
1 min

BarcelonaL'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, i els portaveus dels grups municipals popular i socialista anunciaran demà en una roda de premsa convocada per l'Ajuntament de Madrid una proposició conjunta per tornar a presentar la capital espanyola com a candidata als Jocs Olímpics de 2020.

Hi compareixeran l'alcalde i els portaveus del PP, Manuel Cobo, i del PSOE, Jaime Lissavetzky, "per presentar una proposició relativa als Jocs Olímpics que es portarà al Ple de la Corporació Municipal del proper dimecres", dia 20. Segons l'agència EFE, fonts municipals han assegurat que PP i PSOE, els dos grups majoritaris, han arribat a un acord perquè Madrid presenti la seva candidatura als Jocs Olímpics d'Estiu de 2020.

Si es compta amb el suport dels altres dos grups de l'oposició, IU i UPyD, seria la tercera vegada que Madrid es presenta a uns Jocs, després de no haver-ho assolit en les edicions de 2012 i 2016.

stats