FUTBOL SALA
Esports 03/07/2012

El Sala 5 Martorell no jugarà a la Primera Divisió després de no trobar suports econòmics

El club martorellenc, que es va guanyar el dret de jugar a Primera a les pistes, no podrà competir a la divisió més alta per no reunir els diners necessaris

D.r. Jover
1 min
Diego Blanco i Jordi Gay, els dos pilars del nou projecte del Martorell de futbol sala, jugant amb la pilota al Pont del Diable de la localitat del Baix Llobregat.

BarcelonaLa Lliga Nacional de Futbol Sala ha anunciat aquest dimarts els equips que prendran part a la propera edició de la Lliga 2012-2013 i entre els 14 equips que disputaran la propera temporada no s'hi troba el Martorell, que s'havia guanyat una plaça esportivament, però que per falta de liquiditat no podrà disputar la Lliga.

El club martorellenc, liderat per Jordi Gay i Diego Blanco, dos dels millors jugadors catalans de tota la història, no ha pogut trobar un patrocinador que ajudés el club a reunir els diners necessaris per afrontar el pagament del cànon per jugar a Primera, que s'apropa als 80.000 euros, ni tampoc podia garantir el cobrament de tots els salaris sense tenir un projecte ecònomic sòlid.

Dues places menys

I és que el Martorell no ha estat l'únic equip que ha renunciat a la seva plaça de la Primera Divisió. Dos equips amb història, com el Talavera i el Carnicer Torrejón també han dit que no podran jugar a Primera Divisió per culpa dels problemes econòmics que travessen.

La plaça del conjunt madrileny tot fa pensar que l'ocuparà el Gáldar de Gran Canària, de la Segona Divisió, mentre que el Burela ocuparà la plaça que deixa el Talavera.

I és que les places de Granada i Martorell no les ocuparà ningú i la Lliga tindrà un total de 14 equips.

stats