MUNDIAL D'SKELETON
Esports 24/02/2011

Mirambell, vint-i-tresena posició i a 55 centèssimes del Top20

Després de la primera jornada, Ander Mirambell ha acabat a 55 centèssimes de segon després de disputar les dues primeres mànegues

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El català Ander Mirambell ocupa la vint-i-tresena posició del Campionat de Món de skeleton després de disputar les dues primeres mànegues a la pista alemanya de Koenigssee, .

El barceloní es troba a 3,5 segons del primer classificat, el letó Martins Dukurs, favorit al triomf i que es va imposar en les dues baixades. A més, està a 55 centsimes de la vintena posició, que li donaria l'oportunitat de competir en la quarta cursa demà divendres.

Per darrere de Dukurs marxen dos alemanys, Michi Halilovic, segon a 57 centèsimes, i Sandro Stielicke, tercer a 70.

En declaracions distribuïdes per la Federació Espanyola d'Esports de Gel, Mirambell ha assegurat que ha fet "una primera baixada amb uns reglatges molt conservadors i prenent una traçada per assegurar en dues corbes" amb les quals ha aconseguit la vintena quarta plaça amb una marca de 52.86.

A la segona baixada ha reconegut que ha estat "més agressiu" i això li ha donat el seu millor resultat de tota la setmana, després d'haver conclòs en el vintè tercer lloc amb una marca de 52.49 segons i una velocitat punta de 101,45 km / h.

"Són 2 km/h més ràpid que la meva millor marca dels últims dies en aquest circuit", ha dit el pilot espanyol.

"Estic content pel resultat, sobretot en veure que en aquesta última baixada he estat més competitiu i que he pogut seguir progressant amb el prototip de trineu. Demà espero poder fer una mossegada al crono i saltar posicions, a veure si em puc colar entre els 20 millors i fer la quarta baixada ", ha dir.

stats