Tennis taula
Esports 15/01/2011

Mig títol de la Super Divisió es decideix aquesta tarda al partit entre DKV Borges Vall i Cajasur Priego

El partit es jugarà a les 17 hores al pavelló Francesc Macià, on el club local espera reunir prop d'un miler de seguidors per animar jugadors

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaBona part del títol de la Super Divisió de tennis taula es juga aquesta tarda (17 hores), quan el primer classificat, el Cajasur Priego de Córdoba, visita el segon, el DKV Borges Vall, en la darrera jornada de la primera volta.

Després de quatre anys, la Super Divisió ha eliminat els playoffs i aquest any el títol es decideix pel sistema de Lliga Regular, així que el partit d'aquesta tarda serà decisiu ja que l'equip de Les Borges Blanques ja va perdre un partit (el primer contra el Termotur Calella) necessita guanyar per tenir opcions reals d'aspirar al títol. Si ho fa, empatarà amb el Cajasur Priego i tot es decidirà al partit de la segona volta a Córdoba.

El partit es jugarà al pavelló Francesc Macià, on el club local espera reunir prop d'un miler de seguidors per animar jugadors com Hu Bin, Kou Lei o Marc Duran.

Fa 24 anys que cap club català guanya la Super Divisió i el DKV Borges Vall té la il·lusió d’acabar amb aquesta estadística.

stats