Tenis taula
Esports 13/04/2011

El Club Falcons Sabadell passa per una greu crisi econòmica

El Club Falcons ha comunicat públicament que necessita 22 mil euros per finalitzar la temporada i poder concloure la present campanya sense números vermells

Redacció
1 min
Club Falcons Sabadell

BarcelonaEl club de tenis taula de Sabadell ha anunciat aquest matí en roda de premsa que la situació econòmica que viu l'entitat és molt preocupant. És la pitjor de totes les crisis econòmiques que ha patit el Club Falcons Sabadell que porta les tres últimes temporades competint a la Superdivisió masculina.

L'entitat que presideix Ramón Navarro, que esportivament està passant per un moment extraordinari, no troba cap solució per arreglar la situació monetària que està travessant.

Els jugadors de Superdivisió, fa tres mesos que no cobren i el club no té diners per inscriure als equips de la pedrera en els Campionats de Catalunya per edats ni pot disputar la segona fase de la Lliga Nacional de Primera i Segona.

p { margin-bottom: 0.21cm; } A la pregunta si l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, hauria de fer una crida a les empreses com en el cas del Centre d'Esports Sabadell, el president de l'entitat, Ramón Navarro, ha assegurat que "amb el que ha recaptat el Sabadell nosaltres en tindríem per a cinc anys".

Necessiten 22 mil euros per finalitzar la temporada i poder concloure la present campanya sense números vermells.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Pere Weisz, president de la secció de tenis de taula del club català, ha manifestat que "haurem de prendre aviat una decisió respecte a l'equip de Superdivisió. S'ha de decidir si s'hi renuncia o no".

p { margin-bottom: 0.21cm; }

Dimarts que ve han convocat una reunió extraordinària de la junta del club sabadellenc per començar a prendre decisions i és que la situació esportiva.

stats