Natació Sincronitzada
Esports 07/09/2012

Paola Tirados, exnedadora d'Anna Tarrés, troba "un gran encert" la destitució

Diu a La Xarxa que no pot dir res de bo de Tarrés com a persona, i afirma que "Ana Montero i Mengual són gent vàlida si la Federació les escull"

Ara
2 min
Paola Tirados, amb la medalla de plata de Pequín

BarcelonaPaola Tirados, exnedadora de sincronitzada i olímpica a Sydney, Atenes i Pequín, s'ha mostrat molt contenta de la destitució d'Anna Tarrés com a seleccionadora de l'equip espanyol, en declaracions a La Xarxa: "M'han arribat múltiples missatges al mòbil de felicitació a la Federació". "Jo no he de dir res de bo d'aquesta persona a nivell personal. Va ser una etapa de la meva vida, una etapa en què assolim èxits esportius però no en les millors condicions humanes de treball".

"Ho vaig passar molt malament, molt malament", ha assegurat Tirados, i per això felicita el president Fernando Carpena per haver pres la decisió: "Òbviament és un gran encert de la Federació. Crec que arriba una mica tard, però arriba. Tot arriba, jo no ho creia però he comprovat que només calia esperar".

"En el seu dia vaig escriure una carta al Comitè Olímpic Espanyol i a la Federació Espanyola, van obrir expedient a Anna Tarrés i em van donar la raó" i ha afegit: "No sóc jo sola, hi ha moltes nenes, hi ha moltes cartes escrites, hi ha molta gent que ha intentat parlar. No només per la meva part, sinó que hi ha moltes nenes, moltes adolescents que han somiat triomfar amb la selecció espanyola i l'han patit".

Pel que fa al possible relleu d'Anna Tarrés, ha dit: "Ana Montero i Gemma Mengual són gent vàlida, molt vàlida, que han après molt i crec que poden sortir bones coses del nou equip de treball que pot formar, sigui quin sigui, la Federació Espanyola".

"M'encantaria que a partir d'ara el mètode fos un altre i que totes aquestes joves promeses que cada dia somien a ser grans estrelles en la sincronitzada mundial puguin fer realitat el seu somni que per a mi fins ara no era possible".

stats