COPA DEL REI
Esports 13/02/2011

Toni Esteller: "Hem trencat un domini que al waterpolo li anirà bé"

El tècnic del CN Barcelona, Toni Esteller, ha mostrat la seva satisfacció i ha dit que amb aquesta victòria han trencat un domini que serà beneficiós per al waterpolo

Redacció
1 min
Toni Esteller, donant ordres als seus jugadors durant la final de la Copa del Rei.

BarcelonaL'entrenador del CN Barcelona, Toni Esteller, ha mostrat la seva satisfacció per haver-se proclamat campió de Copa del Rei, i ha assegurat que amb aquesta victòria han trencat un domini que serà beneficiós per al waterpolo, ja que el Barceloneta portava cinc títols consecutius de Copa.

"Hem trencat un domini, encara que sigui momentàniament, i potser li dóna aire nou al waterpolo un any abans dels Jocs Olímpics", ha declarat després del triomf Esteller, que amb aquesta victòria ha trencat una hegemonia de 15 títols consecutius dels mariners entre Lliga, Copa i Supercopa.

Esteller, que no s'ha escapat de ser tirat a la piscina, ha manifestat que l'Atlètic Barceloneta segueix sent "el millor equip", encara que hi ha un grup d'equips darrere que s'han acostat, de manera que ara hi ha "més al·licients" en aquest esport.

"El que han fet ells (el Barceloneta) és fantàstic. Té molt mèrit guanyar sempre", ha afirmat sobre el seu rival. Per a Esteller, el seu equip ha jugat una Copa perfecta, a la qual han arribat en un "gran estat de forma".

"Era molt complicat afrontar aquest partit contra el Barceloneta. És un equip que ha tret nou punts a la Copa d'Europa, és el líder, i els partits que ha perdut fins ara era perquè tenia baixes, avui estava al complet. És un equip que portava cinc anys guanyant", ha comentat Esteller sobre la dificultat de la gesta que han protagonitzat.

El tècnic ha explicat que la seva feina era més mental que tàctica, i ha destacat com a clau de la victòria l'"ajustada defensa" que han plantejat, ja que dos dels tres gols dels mariners han estat de rebot.

stats