FUTBOL SALA
Esports 17/09/2011

El Barça Alusport debutarà el 29 de setembre a Europa

El fet d'haver guanyat la Lliga 2010-11 ha donat al Barça Alusport l'oportunitat de poder jugar la millor competició europea de futbol sala. És tan exclusiva que només hi pot participar el campió de cada lliga i l'actual campió

David R. Jover
1 min
Igor, en el partit d'aquest divendres davant l'Azkar Lugo

BarcelonaJelgava és la ciutat escollida per l'organització per acollir el grup del Barça. I és que els quatre integrants del grup, on també hi ha el Leotar bosni, el Györi ETO hongarès i l'FK Nikars Riga, l'amfitrió, disputaran tres partits en quatre dies.

El debut serà contra el Leotar, el dijous 29 de setembre a les 17 hores. El dia següent, el 30, jugarà contra el Gyori a les 17 hores i el diumenge 2 d'octubre tancarà la lligueta amb el partit contra el conjunt local, el Nikars. En cas de quedar entre els dos primers classificats el Barça accedirà a l'Elite round, on participaran 12 equips classificats en aquesta primera fase i quatre més ja classificats directament per mèrits esportius la temporada passada -Araz Naxçivan, Kairat Almaty, Montesilvano i Sporting Portugal-.

A l'Elite round hi haurà quatre grups de quatre equips i els partits també es disputaran a una seu fixa. Per tant, el Barça, si té el Palau Blaugrana disponibles podria albergar partits si ho demana formalment a l'organització. El primer de cada grup es classificarà per a la final four.

stats