FUTBOL SALA
Esports 27/04/2012

El Dinamo de Moscou supera el Marca i es planta a la final (0-3)

El conjunt rus, amb els gols de Fernandinho i Rómulo (2), ha derrotat un Marca Futsal que no ha creat perill fins als deu darrers minuts de partit

David R. Jover

LleidaEl Barris Nord de Lleida, transformat per a l'ocasió, ja ha pogut gaudir del joc d'un Dinamo de Moscou que és el gran favorit per endur-se la UEFA Futsal Cup per qualitat, jugadors, entrenador i capacitat física.

Aquest divendres, en la primera semifinal, els homes de Tino Pérez han superat per 0-3 el Marca Futsal italià, que ha anat de menys a més en el partit però que no ha pogut plantar cara al conjunt rus en el cos a cos. Els russos, que han dominat de principi a final, només han patit en el tram final del primer temps, quan els italians han tret l'orgull i la rauxa i han pogut generar més joc i perill.

En els primers vint minuts tan sols s'ha pogut veure un gol, el de l'exjugador de l'Azkar Lugo Fernandinho, que ha fet el 0-1. I és que el conjunt rus compta amb una mescla de jugadors de la selecció russa amb grans jugadors brasilers. En el segon temps el guió ha sigut el mateix i no s'ha mogut ni un mil·límetre. El Dinamo ha manat en el joc i la presa de decisions i el Marca s'ha limitat a aprofitar les engrunes que li ha deixat el conjunt rus en els darrers minuts. El 0-2, obra de Rómulo al 22', ha trencat un partit que ha acabat amb el 0-3 final anotat al darrer minut pel mateix Rómulo i que permetrà al conjunt rus disputar la final de la UEFA Futsal Cup.