FUTBOL SALA
Esports 27/04/2012

Tino Pérez: "El Barça és el gran favorit per guanyar"

El tècnic de Toledo, que va guanyar tres Copes d'Europa amb el Playas de Castelló i una amb el Talavera, busca la cinquena amb el Dinamo, un dels grans favorits

D.r. Jover
1 min

LleidaFaustino Pérez Moreno, més conegut al món del futbol sala com a Tino Pérez, és un col·leccionista de títols. L'entrenador de Toledo, que actualment entrena el Dinamo de Moscou rus, és a Lleida amb un objectiu clar: aconseguir la seva cinquena Copa d'Europa com a entrenador. Per intentar jugar la final, el Dinamo haurà d superar aquest divendres a les 18:30h el Marca Futsal italià.

"Estic molt satisfet de ser a Lleida", comenta un Tino Pérez molt content d'haver tornat a Espanya després d'haver emigrat anys enrere primer a Romania i després a Rússia. L'exentrenador de Javi Rodríguez, amb el qual va aconseguir tres UEFA Futsal Cup consecutives, no creu que la seva experiència passada sigui vital. "Fa molts anys que les vaig guanyar. Això ja no compta i jo parteixo de zero, com la resta", assegura Pérez.

El Dinamo, que va guanyar una UEFA Futsal Cup el 2007, vol tornar a repetir èxit amb Tino Pérez a la banqueta. Tot i així, no serà fàcil. "És la 'final four' amb més nivell de les que recordo", admet un Tino Pérez que veu el Barça de la següent manera. "El fet que el Barça hagi apostat fermament pel futbol sala és un gran èxit. Ja s'ha demostrat que ha estat un encert i han començat a guanyar títols. I tot fa pensar que no acabarà aquí, perquè és un projecte que té molt bona pinta i aquí a Lleida és el gran favorit", explica un Tino Pérez que veu al conjunt blaugrana com el rival a batre en aquesta competició.

stats