ATLETISME
Esports 29/08/2015

Usain Bolt completa el trio d'ors amb la victòria als relleus de 4x100

Jamaica ha aconseguit la medalla d'or mentre que els Estats Units han estat desqualificats. La Xina (segona) i Canadà (tercera) han completat el podi

Usain Bolt, agafant l'últim relleu de la final dels 4x100 / WANG ZHAO / AFP

BarcelonaJamaica ha aconseguit la medalla d'or a la final dels relleus de 4x100 del Mundial d'Atletisme. L'equip que encapçala Usain Bolt ha guanyat amb autoritat, girant amb un temps de 37.36, seguit de la Xina i del Canadà. De fet, inicialment la prova havia acabat amb la segona posició dels Estats Units, però l'equip nord-americà ha estat desqualificat per fer el darrer relleu de forma incorrecta.

És la tercera medalla d'or per a Usain Bolt en aquests Mundials d'Atletisme, després de les que va aconseguir en els 100 i els 200 metres llisos. En total, el rei de la velocitat ja s'ha penjat onze medalles d'or en diferents mundials, a més de dues plates.