Esports 20/05/2011

L’últim tren de la permanència passa aquest cap de setmana pel camp del Vallès, que s’enfronta al Pozuelo

El filial groc-i-negre ha de guanyar si vol seguir aspirant a la salvació, que en cas de victòria la tindria a dos punts a falta de dues jornades pel final de la lliga

Oriol Malgosa
2 min
El Vallès, a punt de tirar un penal còrner

MatadeperaDiumenge l’Atlètic i el Club de Campo descansaran per afrontar amb les màximes garanties la final del play-off al títol que començarà a Madrid el dia 29 de maig amb el primer partit de la sèrie. Encara hi ha un altre equip català en competició però. Es tracte del segon equip de l’Atlètic, el Vallès Esportiu, que aquest cap de setmana afronta el primer dels seus tres match-balls en contra per seguir a la màxima categoria. L’equip dirigit per Quim Malgosa es troba tercer a la classificació a quatre punts de la zona de salvació i aquest diumenge rep el segon classificat, el Pozuelo, amb opcions de situar-se a només dos punts dels madrilenys.

La derrota del cap de setmana passat contra el Jolaseta a Can Salas fa que els groc-i-negres ja no depenguin d’ells mateixos per mantenir la categoria. En tot cas, una victòria aquest diumenge tornaria a igualar la lluita per la salvació i permetria al Vallès encara el penúltim partit a casa contra el Benalmádena encara amb opcions de permanència. Tant el Pozuelo, rival del Vallès, com el Benalmàdena, el primer classificat, poden certificar aquest cap de setmana la seva permanència matemàtica, de manera que s’acabaria la fase de descens i no es disputarien els dos partits que resten. Així ho van decidir entre els clubs i la federació espanyola per tal de retallar la despesa dels primers. Esperem que no sigui així i que el Vallès pugui mantenir el nombre de cubs catalans que hi ha a la màxima categoria de l'hoquei estatal.

D’altra banda, avui s’ha anunciat que l’entrenador del primer equip de l’Atlètic, Roger Pallarols, s’incorporarà aquest estiu a l’staff tècnic de la selecció espanyola masculina absoluta. El seleccionador del combinat espanyol és Dani Martín, el predecessor de Pallarols en el càrrec d’entrenador a l’Atlètic, i tots dos van compartir banqueta en l’últim any de Martín com entrenador del club de Can Salas. La selecció espanyola disputarà al juny un torneig quatre nacions a Escòcia.

stats