WATERPOLO
Esports 10/02/2011

El CN Terrassa i l’Atlètic-Barceloneta es retroben en els quarts de final de la Copa del Rei de waterpolo

L'equip que guanyi s’enfrontarà en semifinals (dissabte 12, 12.00h) amb el guanyador del xoc entre el CN Sabadell i el CN Mataró Quadis

Redacció
1 min
Copa del Rei de waterpolo masculí del 2011

Barcelona p { margin-bottom: 0cm; text-align: justify; }p.western { font-family: "Tahoma",sans-serif; }p.ctl { font-family: "Tahoma",sans-serif; } Demà començarà la XXV edició de la Copa del Rei de waterpolo que es disputarà a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu.

Els quarts de final arrencaran amb el partit que disputaran el CN Terrassa i CN Atlètic-Barceloneta (16.00 h). El partit es disputarà sis dies després d'enfrontar-se a la lliga en un xoc que va finalitzar amb victòria marinera. L’equip de Santi Fernández és el gran favorit per sumar la seva sisena Copa consecutiva. Tot i això, l'entrenador terrassenc no creu que aquest fet ni la derrota de dissabte passat comporti una càrrega negativa pel partit.

El guanyador d'aquest primer partit jugarà la semifinal contra el vencedor del partit entre el CN Sabadell i el CN Mataró Quadis (17.30 h). El CN Sant Andreu es veurà les cares amb el CW Navarra (19.00 h) i el guanyador li tocarà jugar contra l'equip que surti de l'eliminatòria entre el CN Barceloneta i el Real Canoe Isistar (20.30 h). Aquestes semifinals es jugaran dissabte.

p { margin-bottom: 0cm; text-align: justify; }p.western { font-family: "Tahoma",sans-serif; }p.ctl { font-family: "Tahoma",sans-serif; }

stats