Waterpolo
Esports 12/09/2012

Xavier Trias felicita els integrants de l'equip de waterpolo per una medalla que no van aconseguir

L'alcalde de Barcelona protagonitza una relliscada en felicitar per carta alguns esportistes de l'equip espanyol de waterpolo masculí, que van acabar en sisena posició als Jocs Olímpics de Londres

Efe
2 min
Xavier Trias

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha protagonitzat una relliscada en felicitar per carta alguns membres de l'equip espanyol de waterpolo masculí per una medalla que no van aconseguir, ja que en realitat van acabar en sisena posició en els Jocs Olímpics de Londres.

Així ho ha explicat al seu compte de Twitter el porter internacional Iñaki Aguilar, que ha penjat el document en el qual l'alcalde el felicita per l'esforç i "la medalla".

"Primer de tot, m'agradaria felicitar-te pel teu èxit en els Jocs Olímpics de Londres. Tot el treball i l'esforç d'aquests últims anys s'ha vist plenament recompensat amb aquesta medalla, que tan feliç t'ha fet a tu i als que t'envolten", diu la missiva enviada per l'alcalde.

Es dóna el cas que el conjunt espanyol va quedar fora de la lluita de les medalles, i finalment es va classificar en sisè lloc després de perdre en la lluita pel cinquè lloc contra Hongria.

La relliscada ha provocat els comentaris d'alguns dels membres de l'equip espanyol a la xarxa social, com el també porter Daniel López Pinedo, que s'ho ha pres amb humor.

"Gràcies, senyor Trias, per la felicitació per la medalla de Londres, però em faria més il·lusió haver-la guanyat i que haguessis seguit els Jocs Olímpics", ha escrit Pinedo.

El jugador Marc Minguell, que afirma "indignat" que no ha rebut la felicitació, ha comentat que potser els han confós amb les jugadores d'handbol femení que poden portar el seu mateix cognom, mentre que Aguilar ha dit: "Amb una mica de sort enganxem algun premi extra", sempre en to irònic.

La realitat és que el waterpolo espanyol sí que va brillar amb llum pròpia en els Jocs, i a més del meritori sisè lloc del masculí, l'equip femení es va penjar una brillant medalla de plata.

En la carta dirigida a Aguilar, l'alcalde aprofita per invitar-lo a l'acte institucional de commemoració del 20è aniversari dels Jocs de Barcelona 92, que se celebrarà en el Saló de Cent de l'Ajuntament, on podrà felicitar-lo "personalment" per la medalla no aconseguida.

stats