Esports 23/07/2011

Alberto Contador: "Evans és digne vencedor"

El tricampió del Tour creu que Cadel Evans ha merescut la victòria, després d'acabar tercer a la contrarellotge final, cosa que el col·loca cinquè a la general final

Redacció
1 min
Alberto Contador ha acabat satisfet de la seva contrarellotge

BarcelonaAlberto Contador, guanyador de les últimes dues edicions del Tour de França, creu que Evans és "digne vencedor" de la cursa d'aquest any. "Cadel Evans es mereix aquest Tour. La seva forma de córrer no és espectacular, però ha demostrat estar molt fort, ha disputat etapes, avui ha fet una gran contrarellotge i és el just guanyador".

Contador ha justificat la seva actitud. "Jo venia aquí a guanyar, així que ara no em fa res estar fora del podi. El dia de l'Alpe d'Huez va ser molt bonic, vaig voler tornar a gaudir de la bicicleta, però em vaig quedar sense forces". Tot i així, assegura: "estic content amb la temporada. Em quedo sobretot amb l'estima del públic, que m'omple més que la victòria".

El de Pinto, que venia de vèncer el Giro d'Itàlia, afirma que "ningú sap el que he passat en aquest Tour i durant tot l'any. Però vaig continuar, vaig agafar forces i he donat el màxim". I finalment, quedarà cinquè a la general del Tour després de ser tercer a la contrarellotge. "Estic content, m'he sentit molt bé, avui. Però ahir va ser un dia dur i ho he notat".

stats