Ciclisme
Esports 05/02/2012

Andrew Fenn (OmegaPharma) és el més ràpid al Trofeu Palma

El ciclista britànic estrena la Challenge de Mallorca 2012 a l'esprint del circuit urbà, al mateix temps que el seu company d'equip Tom Boonen venç a Qatar

Albert Rabadan
1 min

BarcelonaEl jove britànic Andrew Fenn, fitxatge d'aquesta temporada de l'equip belga Omega Pharma-Quick Step, ha estat qui s'ha endut la primera victòria de la Challenge de Mallorca 2012 en imposar-se a l'esprint després de 116km de circuit urbà a Palma. Alberto Contador (Saxo Bank) ha marxat tan sols acabar per esperar el veredicte del TAS sobre el seu cas des de casa, a Pinto.

Poc després també ha acabat la primera etapa del Tour de Qatar, on hi participa l'altre català del WorldTour, Juan Antonio Flecha (Sky), que l'any passat va ser quart. Allà, el company d'equip de Fenn, l'excampió mundial Tom Boonen ha sumat la seva segona victòria de la temporada en un altre esprint, per davant d'Adam Blythe (BMC) i Peter Sagan (Liquigas).

Aquest gran inici de temporada de l'equip de Patrick Lefévère, resultant de la fusió entre els dos grans equips belgues de l'elit del ciclisme, fa que sumin la notable xifra de set victòries malgrat ser encara a l'inici de febrer (la general i una etapa del Tour de San Luis de Levi Leipheimer, les etapes d'allà de Francesco Chicchi, per partida doble, i el mateix Boonen, i les dues d'aquest diumenge).

Trofeu Palma (116 km): 1r Andrew Fenn (Omega Pharma-Quick Step), 2n André Schulze (NetApp) m.t., 3r Alexander Porsev (Katiuixa) m.t., 4t Manuel Cardoso (Caja Rural), m.t., 5è Daniele Bennati (RadioShack-Nissan) m.t.

stats